Conferința ICCV „România Socială 1918 – 2018. Contribuții ale ICCV la cunoașterea societății românești”

iccv biblioÎn seria evenimentelor dedicate Centenarului Marii Uniri, Institutul de Cercetare a Calității Vieții (ICCV), membru al rețelei de institute de cercetare ale Academiei Române organizează conferința „România socială 1918 – 2018. Contribuții ale ICCV la cunoașterea societății românești”. Concepută pentru a se desfășura pe durata unei jumătăți de zi, conferința propune prezentări ale celor mai relevante producţii ştiinţifice recente ale ICCV, oferind un spaţiu de reflecţie asupra unor teme de cercetare fundamentale din perspectiva celor 100 de ani de istorie socială a românilor în Statul Național.

Totodată, celebrarea Centenarului inaugurează, pentru Institutul de Cercetare a Calităţii Vieţii, seria manifestărilor ştiinţifice prilejuite de împlinirea a 30 de ani de la înființare. Conferinţa va fi deschisă de prezentarea activității ICCV, unul dintre cele mai mari centre de cercetare în domeniul ştiinţelor sociale din România.

Evenimentul va avea loc în data de 14 noiembrie 2018, la Casa Academiei Române (Calea 13 Septembrie, nr.13, 050711, etaj 2, sala 2374), începând cu ora 10:00. Programul conferinței poate fi consultat aici. Pentru informații suplimentare legate de eveniment, vă rugăm să adresați mesajele dumneavoastră către: Monica Şerban (ICCV): Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.