Taxa de participare

Conferinţa România după 20 de ani: schimbări şi probleme sociale. Calitatea vieţii, încotro? 12-13 februarie 2010 
Organizatori: Institutul de Cercetare a Calităţii Vieţii şi Asociaţia Română de Sociologie


Taxa de participare asigură şi condiţionează accesul la conferinţă şi primirea mapei cu lucrări. Taxa include consumaţia furnizată în timpul pauzelor de cafea, meselor de prânz și a cinei festive.

Valoarea taxei este de: 100 RON.

Nu există alt termen limită de plată a taxei în afară de cel natural: se poate plăti în contul ASR (detalii mai jos), dar și în dimineața conferinței. Este posibil însă ca participanţii fără lucrări care se înregistrează după 5 februarie să nu mai poată beneficia de consumație în pauzele de masă și la cina festivă, chiar dacă taxa rămâne aceeași pentru toți.

Studenții în sociologie, asistenţă sociala și științe politice care urmează cursuri la nivel de licenţă sau de master, şi doresc să participe la conferință ca audienţa, nu plătesc taxa de participare, dar este necesar sa se preînregistreze cel târziu 5 februarie, ora 17, trimițând în acest sens un mesaj către organizatori. Preînregistrarea asigură acces la lucrările conferinţei, dar nu și la cina festivă. Accesul la lucrările conferinţei este certificat de ecusonul primit la intrare, în baza preînregistrării şi a prezentării carnetului de student cu vizele la zi.

Pentru membrii înscrişi ai Asociaţiei Române de Sociologie taxa este de 50 RON. Pentru înscrierea ca membru al ARS accesaţi şi completaţi formularul de înscriere. Cotizaţiile ARS sunt următoarele:
a) 150 lei/an pentru profesori universitari şi CP 1;
b) 100 lei/an pentru conferenţiari universitari şi CP 2;
c) 80 lei/an pentru restul cadrelor universitare, de cercetare şi practicieni.

Taxa de participare la Conferinţă, precum şi cotizaţia anuală ARS pot fi achitate în contul:
Asociaţia Română de Sociologie
BRD - Agenţia Piaţa Romană
Adresa: Bd. Magheru nr. 35, Bucureşti
Cont lei: RO53BRDE410SV41057884100
Vă rugăm să specificaţi la depunere una dintre menţiunile "cotizaţie anuală ARS" sau/şi "taxă participare conferinţă", în funcţie de obiectul plăţii Dvs.